Medenjakova završna svečanost

završna svečanost

Medenjakova završna svečanost

Dragi naši mali i veliki Medenjaci!

Pozivamo vas na Medenjakovu završnu svečanost koja će se održati 02. lipnja 2016. godine na Pikovom stanu s početkom u 16h!

Lokacija je ista kao i prošle godine jer tamo imamo mjesta za sve – mame, tate, sestre, braću, bake, djedove i sve druge koji žele vidjeti kako rastu mali Medenjaci i što su sve naučili u protekloj pedagoškoj godini. Nadalje, okruženi smo prostranom zelenom livadom koja otvara brojne mogućnosti za igru, druženje i zabavu.

Upravo to i očekujemo od vas! Ponesite si dekice, obucite udobnu odjeću, obujte obuću za aktivno, sportsko druženje, naoružajte se dobrom voljom i dođite vidjeti što smo vam pripremili. Kao i prošle godine, molimo roditelje da pripreme kiflice ili slične poslastice koje djeca vole, a Medenjak će se pobrinuti da nakon jela ne ostanemo žedni.

Pripremili smo vam kratki program tijekom kojeg nam je cilj da se djeca opuste i zabave, pa računamo da ćete im u tome pomoći kako ne bi sva odgovornost i trema zbog nastupa bila na našim najmlađima. Želimo reći da ćemo vas nagovoriti da pjevate i plešete skupa s njima! 🙂

Nadamo se lijepom, toplom vremenu, a ukoliko ne bude tako, to nas neće obeshrabriti. Ni u slučaju kiše, našu svečanost nećemo otkazivati jer na Pikovom stanu postoje i lijepi zatvoreni prostori u kojima se možemo družiti!

Očekuje vas mnoštvo igara i gost iznenađenja koji će nas sve zabaviti i nasmijati!

Također, napominjemo da prijevoz za djecu iz vrtića na Pikov stan neće biti organiziran, pa vas molimo da svoje dijete preuzmete od odgojiteljice koja će biti dežurna popodne u vrtiću taj dan te ga dovedete (skupa s ostalim zainteresiranim članovima obitelji) na Pikov stan.

Za sve one koji ne znaju kako doći do tamo, postavit ćemo putokaze koji će vas sigurno i točno dovesti na Medenjakovu završnu svečanost!

Jamčimo odličnu zabavu!

Vidimo se!

No Comments

Comments are closed.