Dječji vrtić Medenjak za velike i male.

Dječji vrtić Medenjak postoji već puno godina. No, važnije od vremena tokom kojeg nas možete pronaći na adresi Zagrebačke ulice 4, jest ono što se na toj adresi događa.

Smijeh, igra, učenje, kreativnost, pjesma, ples, istraživanje i nove ideje bude se svakog dana u 6.00 i traju sve dok zadnji izvor svega navedenoga ne ode kući. Od ranog jutra do kasnog popodneva, naš vrtić drugi je dom za svu djecu koja ga pohađaju. Pruža sigurnost, ljubav i nježnost svakom Majstoru, Bistriću i Genijalcu.

Pitate se tko su Majstori, Bistrići i Genijalci?

Prijateljska atmosfera i razvijanje emocionalne inteligencije

Vaša djeca mogu bolje i mogu više! Iznenadili biste se koliko su djeca maštovita i inteligentna, gledaju svijet drugačijim očima i imaju šire poglede na svijet od nas. Mi upijamo njihove ideje, a oni naše…

Kroz obrazovanje u Dječjem vrtiću Medenjak djeca se razvijaju intelektualno, emocionalno, motorički, kognitivno…

Uz školovano osoblje, stručno i certificirano obrazovanje, pružamo im svu potrebnu podlogu za pravilno i zdravo odrastanje. Zabave i znanja kod nas ima na pretek!

U Dječjem vrtiću Medenjak učionice su u potpunosti prilagođene dobi djece

Sve igračke za djecu u Dječjem vrtiću Medenjak potpuno su prilagođene njihovoj dobi, te certificirane i renomirane od najboljih svjetskih proizvođača.
Osoblje Dječjeg vrtića Medenjak u potpunosti je podređeno fiziološkim, kognitivnim i emocionalnim potrebama djece, zato i jesmo najbolji vrtić.

Mi imamo sve što treba Vašem djetetu, od igračke do zagrljaja…