Mobilnosti

Ovu edukaciju organizirala je ustanova Europass Teacher Academy u Firenci u periodu od 28. lipnja 2021. do 3. srpnja 2021. godine, a pohađala ju je Eugenija Nemeth u sklopu projekta „Integracija STEM sadržaja i engleskog jezika pomoću CLIL metode’, za što su odobrena sredstva iz programa Erasmus+. 

Ovu edukaciju organizirala je ustanova Euromind Projects S. L. u Sevilli u Španjolskoj u periodu od 4. do 8. listopada 2021. godine, a pohađala ju je Eugenija Nemeth u sklopu projekta ‘Integracija STEM sadržaja i engleskog jezika pomoću CLIL metode’, za što su odobrena sredstva iz programa Erasmus+. Erasmus+ je program Europske unije kojim se podupiru obrazovanje, stručno osposobljavanje, mladi i sport u Europi.

Mobilnost pod nazivom ‘STE(A)M IN CLASSROOM – MULTIPLE INTELLIGENCES – MICROLEARNING – GAMIFICATION – CLIL – FLIPPING CLASSROOMS’ je sufinancirana sredstvima programa Eurpske unije Erasmus+.

Ovu edukaciju organizirala je ustanova Lamba Twelve u Ateni u Grčkoj u periodu od 18. do 22. listopada 2021. godine, a pohađale su je Ana Livaja i Valentina Lovrić u sklopu projekta ‘Integracija STEM sadržaja i engleskog jezika pomoću CLIL metode’, za što su odobrena sredstva iz programa Erasmus+. Erasmus+ je program Europske unije kojim se podupiru obrazovanje, stručno osposobljavanje, mladi i sport u Europi.

Ovu edukaciju organizirala je ustanova ITC – International TEFL Certificate s.r.o. u Pragu u periodu od 25. listopada 2021. do 29. listopada 2021. u sklopu projekta „Integracija STEM sadržaja i engleskog jezika pomoću CLIL metode”, za što su odobrena sredstva iz programa Erasmus+. Erasmus+ je program Europske unije kojim se podupiru obrazovanje, osposobljavanje, mladi i sport u Europi.

Ovu edukaciju organizirala je ustanova idevelop  u Sevilli u Španjolskoj u periodu od 15. do 19. studenoga 2021. godine, a pohađale su je Dina Lalić i Valentina Lovrić u sklopu projekta ‘Integracija STEM sadržaja i engleskog jezika pomoću CLIL metode’, za što su odobrena sredstva iz programa Erasmus+. Erasmus+ je program Europske unije kojim se podupiru obrazovanje, stručno osposobljavanje, mladi i sport u Europi.