Erasmus+ Mobilnost ‘The 4Cs: Creativity, Critical Thinking, Communication and Collaboration in Schools’

10 srpnja, 2021

Eugenija Nemeth pohađa edukaciju pod nazivom “4C: Kreativnost, kritičko razmišljanje, suradnja i komunikacija u školama” u Firenci, u periodu od 28. lipnja do 3. srpnja 2021. godine.

Ovo je prva mobilnost na kojoj sudjeluje Dječji vrtić Medenjak, a provodi se u sklopu projekta ‘Integracija STEM sadržaja i engleskog jezika pomoću CLIL metode’. Cijeli projekt, pa tako i ova mobilnost, je  sufinanciran  sredstvima programa Europse unije Erasmus+.

Mobilnost znači da je teta Eugenija postala mobilna i otputovala je na edukaciju unatoč Covidu-19. Više pojedinosti i izvješće o naučenom i doživljenom ćete moći pročitati ovdje nakon završene edukacije. 

Tijekom pet dana tema će biti poticanje i razvoj vještina komunikacije, suradnje, kritičkog razmišljanja i kreativnosti.  Učit ćemo na koje sve načine možemo poticati, razvijati, uvježbavati sve ove vještine kako bismo ostvarili bolju suradnju i postali bolji edukatori. O svim ovim važnim temama razgovarat će i promišljati  edukatori iz Španjolske, Poljske, Slovenije i Hrvatske uz motivirajuću predavačicu Susan Gagliano