Naše odgojiteljice Dina i Valentina održale eTwinning event na engleskom jeziku

13 lipnja, 2021

9. lipnja 2021. godine su naše odgojiteljice Dina i Valentina održale eTwinning događaj na engleskom jeziku pod nazivom Presenting the Erasmus+ Project: The Integration of STEM Content with English Using the CLIL Method.

U prvom dijelu webinara Valentina je objasnila ciljeve i zadatke projekta te načine na koji organiziramo aktivnosti, diseminaciju (i ovaj je webinar jako važan oblika dijeljenja i širenja znanja i informacija o našem prvom Erasmus+ projektu), evaluaciju te koje mobilnosti planiramo provesti.

U drugom dijelu kolegice su pokazale dvije aktivnosti kroz dva videa.

U webinar su se uključili edukatori iz Turske, Italije, Rumunjske, Portugala, Španjolske i Hrvatske, što nam govori u važnosti eTwinning platforme, zajednice obrazovnih ustanova u Europi (i izvan), koja omogućuje puno načina suradnje i razmjene iskustava. Mi, odgojiteljice iz Medenjaka neprekidno koristimo eTwinning kao izvor informacija te za izradu zajedničkih projekata s drugim vrtićima i školama i prezadovoljne smo mogućnostima. Nakon završetka projekta u veljači 2022. godine, organizirat ćemo sljedeći webinar kako bismo izvjestili sve zainteresirane o rezultatima projekta.